2014. július 27., vasárnap

Szülinapi Wishlist

Még több, mint egy hónap van a szülinapomig, de mivel amúgy is folyton a neten nézelődöm (szakdolgozatírás helyett), nem esett nehezemre egy ilyen lista összeállítása. Alapvetően könnyű nekem ajándékot venni/készíteni. Mindennek örülök. Szinte szó szerint. Egészen apróságoktól is lázba tudok jönni. Néhányaknak viszont szerintem kell egy kis segítség, ha meg akarnának lepni valamivel.

Az alábbiakban összegyűjtöttem pár dolgot, amiknek nagyon örülnék, ha megajándékoznának velük a szülinapomra.
birthday wishlist

  1. Cicafüles kalap: múlt héten felpróbáltam egy ilyet egy boltban és nagyon jól állt az új hajammal. Egyetlen hátránya az volt, hogy leértékelve 4100 HUF-ba került. Ebay-en viszont sokkal olcsóbban is lehet találni. És én nagyon szeretnék egyet. ^^
  2. Instax kamera: nincsenek tévképzeteim, hogy kapni fogok egy ilyet, de kétségtelen, mennyire örülnék neki.  
  3. Futó nadrág: nem ragaszkodom egyik márkához sem, de az új hobbimhoz jól jönne egy megfelelő ruházat is. :)
  4. Hátizsák: nagyon tetszenek ezek a manapság divatos virág vagy törzsi mintás műbőr-betétes hátizsákok. Szépek és praktikusak is.
  5. Telefon tok: magától értetődik. :) A legjobban valamilyen Harry Potteres minta tetszene, mivel épp újraolvasom a sorozatot.
  6. Bögre: Medvééknél nincs saját kávés bögrém, mindig másik bögréből kényszerülök inni. (Azért van egy kedvenc bögrém, de nem mindig tiszta, amikor épp innék.) A napi többszöri kávébevitelemet viszont jobban szeretném egy saját bögréből intézni, ami ráadásul cuki is.
  7. Új fürdőruha: Szeretnék egy szép új fürdőruhát. Nem feltétlenül a képen szereplő darabot, de valami Rékásat.
  8. A következő tetoválásom: Idén ősszel lesz 4 éve, hogy megcsináltattam az első tetoválásomat és már régóta tervezem a következőt (és a sokadikat is). Jó lenne idén a szülinapomra megvalósítani.

Egyéb dolgok, amiknek örülnék: fehér körömlakk, ékszerek (baglyos, rókás, szarvasos fülbevalók, karkötők, nyakláncok...), pumpkin spice szirup. :P

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése