2014. január 10., péntek

DIY tervek, ha ezen túl leszek...

Rengeteg tervem van a jövőre nézve, amint a vizsgákon túl leszek...

Ez mentegetőzésnek tűnik a tétlenségemért (az is), de most már tényleg el akarom végezni ezt a rohadt BSc-t, úgy hogy oda kell figyelnem a főiskolai dolgokra is. [Eddig 3 tárgyból vizsgáztam (5,5,5), egyből pedig megajánlott jegyet kaptam (4), még 3 vizsga van hátra...]

Nem rég találtam rá két hiper-szuper diy tutorialra, amiket feltétlenül magam is meg fogok valósítani.

Az eper az egyik legcukibb gyümölcs. Bár nekem nem a kedvencem (a kozmetikumok mű eperillatát ki nem állhatom), mint gyümölcsöt nagyon szívesen fogyasztom és valljuk be, dekoratív látványt nyújt. Ezért, és az egyedisége miatt tetszett meg nagyon ez az ötlet. Mindenképpen el szeretném készíteni itthon is.Már nyáron is gondolkoztam rajta, hogy a kalapomat feldobom valami aranyossággal. Nyaralás előtt gyorsba a virágos fejpántomat húztam a kalapomra. Utólag már nem tűnik olyan jó ötletnek, ti. a fejpántom gumija teljesen kitágult és elöregedett attól, hogy állandóan ki volt feszítve. Az alábbi megoldás sokkal szimpatikusabb nekem. És akár filléres IKEA-s művirágokból is megoldható.


Egyébként mindkét ötlet gazdája Rachel, egy 21 éves Dél-karolinai bloggerína, aki most egy héten keresztül minden nap posztol egy projektet Cut Out + Keep-re. Én már követem a blogját, nagyon szimpatikus és imádom, ahogy öltözködik. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése