2014. január 6., hétfő

Új év, új barátok

A szilveszter nagyon jól telt. Komolyan mondom, régóta nem volt ilyen jó.

Öcsém barátnőjénél voltunk, a barátaik körében. Társasjátékoztunk, zenét hallgattunk, beszélgettünk, éjfélkor tűzijátékoztunk, pezsgőztünk, megnéztük az Oroszlánkirályt és végül mindenki bealudt rajta.
A társaság is nagyon rendes volt, öcsém volt osztálytársai. Szimpatikusak voltak, remélem, hogy találkozunk még hasonló keretek között.

Szeretném azt gondolni, hogy a szilveszter éjjel kicsit előre jelzi a következő évet is. Ha pedig így van, akkor sok nevetés és barátok várnak rám idén.

És ehhez kapcsolódva megfogalmaztam magamban egy kis újévi üzenetet magamnak. Nem igazán fogadalom, de mégis egy kis iránymutatás, ha szem elől téveszteném a céljaimat.
Réka!
Idén szeretném, ha összeszednéd magad. Túl kell enned magad az elmúlt év kudarcain! Az elvesztett barátokon felesleges bánkódni. Látod, hogy szimpatikus vagy másoknak és képes vagy új barátokat szerezni.
Sok mindenben megakadályoztak a korlátok, amiket saját magadnak állítottál. Mostantól nem akadályozhat semmi! Fiatal vagy, ehhez méltóan egészségesnek és erősnek is kell lenned. Fizikailag és lelkileg is edzened kell magad a jövő évben!
Szeretném, ha olyan lennél, amilyen lenni szeretnél, amilyennek magadat gondolod. De ehhez cselekedned kell!
Szóval elhatározások vannak... :)

Boldog Új Évet (a nemlétező olvasóimnak)!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése